din anul 2007, atuul tau de DREPT!
1793 de useri online



Prima pagină » Ştiri juridice » Maniutiu la "Cultura bate criza!"

Maniutiu la "Cultura bate criza!"

  Publicat: 05 Nov 2010       2357 citiri       Sursa: EuroAvocatura.ro  


Unitate economica autonoma de productie, de constructii, de circulatia marfurilor, de transporturi
1. Cuvantare, discurs, expunere facuta in public referitor la o tema stiintifica, literara etc.
Centrul de Excelenta in Studiul Imaginii, Fundatia Spandugino si Biblioteca Centrala Universitara organizeaza astazi, la ora 16.00, o noua conferinta din seria "Cultura bate criza!" - informeaza "Ziarul de duminica".

Din punctul de vedere al resurselor umane, o persoana care conduce o institutie, o intreprindere, o publicatie etc. sau un sector al acestora; functie detinuta de aceasta persoana.

Tema intalnirii este "Actorul si mastile lui", despre care regizorul Mihai Maniutiu va discuta cu invitatii sai: Marcel Iures, Radu Amzulescu, Oana Stefanescu, Marian Ralea.


Dezbaterea de diseara, care va incerca sa ofere un raspuns la intrebarea "Cand oare se poate spune despre actor ca este el insusi?", va avea loc in Aula Bibliotecii Centrale Universitare "Carol I", din partea organizatorilor fiind prezent domnul Sorin Alexandrescu, profesor la Universitatea din Bucuresti si director al Centrului de Excelenta in Studiul Imaginii (CESI).


Amintim ca intre invitatii urmatoarelor conferinte din seria "Cultura bate criza" se numara personalitati precum Andrei Plesu, Solomon Marcus sau Hayden White, cel din urma profesor la "University of California".












Citeşte mai multe despre:    Mihai Maniutiu    Marcel Iures    CESI    conferinta    Revolutie culturala

Consultă un avocat online
MCP Cabinet avocati - Specializati in litigii de munca, comerciale, civile si de natura administrativa.

Alte titluri